Наставникът на Черноморец Балчик Георги Иванов коментира поражението на тима с 1:3 от Арда Кърджали в двубой от 23-ия кръг на Втора лига.

"Започнахме плахо мача, Арда контролираха нещата, изпуснахме положение в 10-ата минута, хубавото е, че изравнихме, допуснахме лек гол в края на полувремето. Стигна се до много елементарен гол за 1:2, после и трети гол. Проявяваме характер във всеки мач, всички се стараят, играят, опитахме се през втората част да промениме нещата, отбелязахме, което е хубаво, но загубихме, доволен съм, не гоним класиране, искам футболистите да играят, млад отбор сме, има перспектива и бъдеще в отбора", коментира Иванов.

"Контузията на Траянов ни обърка плановете, отсъствието на всеки един футболист е фатално", добави той.

"Към трима-четирима футболисти има интерес, целта е да изградим футболисти, да растат и да отиват нагоре", каза още Иванов.

Наставникът на Арда Кърджали Стамен Белчев коментира успеха над Черноморец Балчик.

"Победата е заслужена с оглед на показанато, има още какво да се желае. Трудна победа над Черноморец, на лош терен за игра, но е сладка. След гола, който домакините ни вкараха отборът се разколеба, имаше моменти, когато се подвеждахме от играта на домакините. Вторият гол беше ключов за успеха ни, но имаше доста време до края на двубоя, но се виждаше, че стояхме по-добре на терена. Всеки успех е важен, има още доста мачове до края на първенството. Всеки мач е важен, всички точки са важни, целта ни е второ място", коментира Белчев.