Наставникът на Дунав Русе – Георги Чиликов, се оплака от липсата на конкуренция и къса резервна скамейка в тима му. Дунав бе много близо до това да нанесе първа загуба на Марек на „Бончук” в последните две години, но допусна късен гол за крайното 1:1 в Дупница в мач от Втора лига.

„Може би късметът не ни достигна, както и воля и характер в последните секунди. Вместо да вкараме ние, допуснахме, за което много съжалявам. С една победа искахме да се извиним на хората в Русе за играта ни в предишния мач. Надявам се да не се повтаря никога повече. Във футбола всичко може да се случи и да загубиш, но да не се раздаваш, няма да го допусна. Показахме характер срещу много труден съперник. Футболните срещи се играят до самия край”, каза Чиликов.

„В тренировъчния процес нямам никакви забележки. От раздаването, от създадените ситуации, също съм доволен. Може би смените не са достатъчни, като за нашия отбор. Това ни създаде известни проблеми в тези мачове.

Трябва да имам конкуренция. Основният проблем е конкуренцията и постоянството в нашия отбор. Това трябва да се промени, за да имаме по-добри резултати напред във времето. Хората В Русе са предоставили едни добри условия за футбол. Спрямо възможностите на клуба е направено максимално”, каза още Чиликов.