Старши треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни остана доволен след победата като гост над Кариана Ерден с 2:1. Северноирландецът сподели, че вече се подготвя и зимната селекция при „орлетата".

„Когато излизаш срещу лидера, не трябва да казваш на играчите нещо специално, те трябва да са достатъчно мотивирани. Вкарахме първия гол в точното време, но и се защитавахме много добре днес. Това са нови 3 точки в нашия актив. Рано е да се говори кой ще спечели първото място, ние гледаме нашия отбор, има много време до края“.

„Сега ще се наслаждаваме на точките, идва пауза в първенството. Имаме добри играчи, вярвам във всеки един от тях, това казвам и на отбора. Не бива да се отписват, трябва да дават всичко от себе си. Не трябва да се отнасяме твърде много, трябва да отдадем заслуженото и на ръководството“.

„През зимата ще ни трябват няколко играчи, набелязал съм си, ще е трудно да ги привлечем, но ни трябва дълбочина в състава. Гледам нашия тим, не се тревожа за останалите, фокусиран съм върху това, което става при нас", заяви Фийни.