Наставникът на Монтана Ферарио Спасов коментира развръзката на мача с Несебър и трудната победа с 3:1. Според него, отборът му е контролирал двубоя, но е допуснал две грешки, при които се стигна до гол и дузпа за съперника.

"Силен двубой, с изключение на първите 10 минути на втората част. Изцяло контролирахме събитията на терена. Недоволен съм само от двете ни неточности - като ни вкараха гола и направихме дузпата", заяви Спасов пред DIEMA SPORT и се оплака от дългите паузи в първенството на Втора лига.

"След 16 дни прекъсване обаче мога много трудно да искам да са в по-добро състояние. Не е лесно три мача да изиграеш и после две седмици да почиваш. Ако имам недоволство, когато беше хубаво времето, ние 42 дни не сме играли мачове. Не знам от Б група да има национали, та да се налага да се прави това."

"От такива дълги прекъсвания се излиза от ритъм. Доволен съм от момчетата и от представянето им, раздадоха се, но просто никъде в Европа втората дивизия не почива, само в България сме изключение", сподели още Спасов и разкри, че е свикнал Монтана да играе срещу толкова агресивни съперници.

"Търсехме победата, Несебър имаха няколко агресивни включвания, но се справихме. Всички съперници срещу нас са максимално изнервени и агресивни", завърши старши треньорът на Монтана след победата над Несебър.