Джангъра: Несебър не дава мачове, може след 2-3 години отново да сме в елита

Втора лига 27 май - 17:30,

2 : 2

FT

Етър Велико Търново Етър Велико Търново
Несебър Несебър

Старши треньорът на Несебър Николай Русев сподели след ремито 2:2 с Етър, че е останал много доволен от представянето на неговия отбор, който е показал, че играе феърплей.

Етър се завърна в елита

"Въобще не е трудно да играем срещу такива отбори, защото ние си имаме отбор, въпреки че имаше приказки, че ще дадем мача. Ние мач не даваме. Разузнахме добре отбора на Етър, поработихме и съм доволен много от момчетата. Изиграхме правилно тактически мача, гонихме победата до последната минута. И равният резултат ни устройва, въпреки че в повечето време нашият отбор стоеше по-добре."

"Благодаря на момчетата, цяла България видя, че Несебър има много добър отбор, разполага с отлична база на подготовка. Честитя първото място на Етър и им пожелавам успех в Първа лига."

"Ние разполагаме с професионалисти в нашия отбор. Дочухме (за премии от Септември б.р.), но по отношение на финансите трябва да говоримте с нашите ръководители, ние играем за нашата чест, за нас си и за града", добави Джангъра.

"Ние постигнахме целта си. Остава ни класиране в средата на таблицата, тази цел си я постигнахме. Изиграхме много добри мачове, съпътствани с по-посредствени мачове. Има отбори, които подценяваме. Направихме много силни мачове със силните отбори и посредствени с по-слаби отбори. Върху това трябва да акцентираме. За всеки мач трябва да се излиза за победа до последно."

А има ли амбиции Несебър за място в елита? "Може и това да стане. Но първо да изградим отбора, младите ще им кажа малко повече да се трудят, за да намират място в основния състав. Финансово сме добре, пък след 2-3 години защо не да се влезе пак в Първа лига."

Витоша на бараж, ЦСКА ІІ и Спартак Пл изпадат в Трета лига

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Етър Несебър

Втора лига