Валентин Илиев вече не е наставник на ЦСКА 1948. Новината бе съобщена чрез клубния сайт, откъдето става ясно, че двете страни са се разделили по взаимно съгласие.  

38-годишният специалист води състава в 4 двубоя във втория ешелон, като постигна две победи и две ремита. Напускането му идва ден след равенството с Монтана 1:1.

Илиев оставя отбора четвъртото място в таблицата с актив от 8 точки - на една зад третия Поморие, на две зад Струмска слава и на четири зад лидера Царско село. 

Ето и пълния текст на съобщението, което разпространи ЦСКА 1948 на клубния си сайт, без редакторска намеса:

"Когато настанат мъжки времена, малко се отзовават. Но затова тези хора са уникални! Това направи славният армейски капитан Валентин Илиев, когато ножът беше опрял до кокала. Вальо пое тима в несъмнено най-тежкия момент в историята на ЦСКА. Две години начело и две промоции в горна лига е равносметката при прекратяването на отношенията между клуба и вече бившия му треньор.

Раздялата с Валентин Илиев и неговия щаб идва по взаимно съгласие, като всички в ЦСКА благодарим сърдечно за направеното от тях и им желаем успех в бъдещите начинания!

Завинаги един от нас!"

Без победител в дербито на Втора лига

Валентин Илиев: Равенството с Монтана е закономерно