Отборът на Царско село продължава да ниже победи във втория ни ешелон. Тимът воден от Веселин Великов победи трудно с 1:0 Локомотив (Горна Оряховица) в мач от 19-ия кръг на Втора лига. 

Единственото попадение беше дело на защитника Тейнур Марем, който се разписа в 17-ата минута. Бранителят откри головата си сметка за "царете", след като беше точен след бърза контраатака.

Тимът на Веселин Великов надигра категорично през първото полувреме горнооряховските футболисти, но няколко пропуска попречиха на отбора да удвои преди почивката.

През втората част играчите на Александър Димитров обаче бяха близо до изравняването. Късметът обаче беше на страната на Царско село, който записа четвърти пореден успех във Втора лига и втори пореден през 2018 година.

Победата е общо 12-та за този сезон, като футболистите на Великов отвърнаха на обрата на лидера Ботев (Враца) срещу Черноморец (Балчик) с 3:2. Царско село се изравни с врачани, като двата тима имат 41 точки. "Железничарите" останаха на седмо място с 26 точки.

В понеделник Монтана посреща Локомотив София, а Марица - Струмска слава в последните два мача от този кръг.