Марица привлече опитен футболист

Джунейт Яшар

Джунейт Яшар

Влезлият по административен път във Втора лига Марица (Пловдив) привлече опитния полузащитник Джунейт Яшар в своите редици, съобщиха от клуба. 

Футболистът идва от състезаващия се във Втора лига тим на Несебър, от където пристигна и друг опитен футболист Николай Колев.

Джунейт Яшар направи вече няколко тренировки с новия си тим. Той е роден на 30 декември 1985 в Асеновград и започва да тренира футбол в Асеновец. 

На 14 години преминава в школата на Левски. Състезава се за Черноморец, Чавдар (Бяла Слатина), Калиакра (Каварна). Следва престой в Левски, където обаче не получава шанс и Джунейт се завръща в Калиакра (Каварна), където е под наем. 

През 2009-2010 прави своя дебют в "А" група с тима на Славия, където записва 11 мача. Следва престой в Несебър и нови няколко сезона в Калиакра (Каварна) от където преминава във Верея, а от началото на миналия сезон е в Несебър. Джунейт Яшар има над 200 мача в професионалния футбол. Футболистът направи вече няколко тренировки с новия си тим.

Джунейт Яшар коментира идването си в пловдивския тим така: "Свързаха се с мен от Марица и бързо се разбрахме, а и аз исках да бъда по-близо до семейството си, да съм си у дома. Марица е клуб с големи традиции и очаквам да се затвърдим във Втора лига. Вярвам, че ще проведем ползотворна подготовка и ще помогна на отбора да изпълним целта си." 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Марица Втора лига

Втора лига