Костадин Ангелов: 90 минути делят Витоша от мечтата

 източник: Нова Броудкастинг Груп

източник: Нова Броудкастинг Груп

Отборът на Витоша Бистрицае на 90 минути от може би най-важния мач в своята история. Утре вечер, от 20 часа, бистричани излизат на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора в бараж за влизане в Първа професионална лига срещу Нефтохимик.

Решителната среща можете да проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY, както и на честотите на Дарик радио.

Старши треньорът на Витоша Костадин Ангелов за пореден път заяви, че тимът е преизпълнил целта си през настоящия сезон, но ако има възможност и с представянето си заслужи място в майсторската ни група, няма да го изпусне.

„На 90 минути сме от сбъдването на една мечта. Да стигнем дотук, е едно голямо постижение за нас. Нашата цел бе да се утвърдим във Втора лига, което означава, че сме я изпълнили. Предстоящият двубой с Нефтохимик ще покаже дали реално сме готови за следващата крачка и дали нивото ни отговаря на Първа лига. Ако влезем, ще сбъднем тази наша мечта и ще постигнем огромен за клуба успех. Една промоция в елита не само ще ни даде нов опит, самочувствие и изживявания, но и ще ни гарантира най-малкото място във Втора лига догодина“, коментира Ангелов.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Костадин Ангелов Витоша Бистрица

Втора лига