ЦСКА 1948 вече официално има дублиращ отбор, който ще стартира от "А" окръжна група, а целта е влизане в Трета лига. Това стана ясно от публикация на официалния сайт на червените, в която се казва още, че вторият тим ще участва на турнира "Витоша къп" на 8 август.

"Вторият тим на ЦСКА, който ще играе в „А“ окръжна група (София „Юг“), започва с няколко дни по-късно участието си на турнира „Витоша къп“ в Железница. Вместо в събота (3 август) момчетата на Кирил Метков играят първия си мач срещу Витоша Бистрица 2 на 8 август (четвъртък) от 18,30 ч. Всички срещи от турнира са на стадиона в Железница.

В групата на ЦСКА 2 са още Армейци Кюстендил и домакините от Железница. По програма червените играят на 11 август ( неделя) от 10,00 ч. срещу Армейци Кюстендил. На 18 август (неделя) от 18,00 ч. е мачът с Железница.

ЦСКА 2 вече води усилена подготовка на уникалната ни база в Требич. Твърде вероятно е тимът на Кирил Метков да бъде подсилен за официалните мачове от познати лица, играли за първия тим през миналия сезон.

Селекцията е изключително от момчета до 20 -21 години, като целта е класиране в Югозападната Трета лига", пишат червените на своя сайт.