Ръководството на ЦСКА 1948 ще организира специално събитие, с което да зарадва най-малките. Това ще се случи в навечерието на мача със Спартак Варна тази събота, а всички малчугани ще участват в специална игра. Ето и какво написаха "червените" на сайта си. 

"Ваканция е и тези, които не са по морета или балкани, сигурно се чудят как да забавляват своите деца? ЦСКА дава веднага отговор! Доведете ги на мача ни със Спартак Варна тази събота, за да се забавляват, пък вие си гледайте спокойно футбол."

"Нашият талисман Арми е подготвил специална изненада за всички малчугани, които дойдат на стадион „Васил Левски“. По традиция той ще ги забавлява по трибуните, а на полувремето ще има игра."

"Каква е играта? Дори ние не я знаем, Арми пази всичко в пълна тайна. Знаем обаче наградите – пъзел на ЦСКА, плажна топка, фризби. Ще ги заслужат децата, които се представят най-добре в играта на веселото ни лъвче."

"Събота, 3 август, 20 часа. Ела с децата на мач. За тях е партито с Арми! За вас – партито на терена!", написаха "червените".