Ръководството на втородивизионния ЦСКА 1948 предприе интересна стъпка, след като реши да организира коктейл за феновете си след всеки домакински мач. Там ВИП-привържениците на отбора ще имат възможност да се срещат с треньора Петко Петков, както и футболисти на тима.

Ето какво пишат от ЦСКА 1948:

„Страхотните ни фенове заслужават най-доброто и ЦСКА се старае да го получат. Всеки армеец, който купи VIP билет или притежава абонаментна карта за VIP ложата, ще има уникалния шанс да се наслади на нещо невиждано в България.

Стартът дава предстоящият мач ЦСКА – Поморие този понеделник от 20,00 ч. След края му всички гости на ложата са поканени на коктейл със звездите на непобедените армейци. Треньорът Петко Петков и двама от футболистите ще се качат във VIP зоната, за да поздравят привържениците, да си поговорят, да обсъдят мача, сезона, всичко, което ги интересува около ЦСКА.

Припомняме, билетите за ложата струват 50 лева. Те дават отлични места, кетъринг преди и по време на срещата. И вече коктейлът с ЦСКА.

Абонаментни карти все още може да закупите в клубния офис, да поръчате на телефон 0878 59 46 08 или онлайн - https://bg.cska1948.bg/news/category-10/article-974”.