Капитанът на Берое Владимир Зафиров заяви, че новите попълнения в отбора са класни, но ще бъде важно да се адаптират бързо към отбора.

„Най-хубавото е, че успяхме да обърнем мача при условие, че губихме на полувремето. Радващо е, че победихме и виждаме, че подобряваме играта си. В първия мач играхме добре, сега въпреки условията мисля, че също се справихме добре. Смятам, че сме доволни”, заяви централния бранител.

„За мен лично новите попълнения са класни футболисти и успяват да го покажат на терена, въпреки че са от няколко дни с нас. За мен са едни добри футболисти и се надявам още по-бързо да се приобщят към колектива и да дадат максимума от себе си”, е мнението на Зафиров за новите играчи.

„Няма нищо лошо, че подготовката е изцяло в Стара Загора при условие, че до момента атмосферните условия бяха отлични. Подготовката върви много добре, всички се стараем да подобряваме формата си. Вчера и днес наистина времето е малко по-лошо, но се надявам този сняг да отмине и ако може да останем тук, ако не треньорското ръководство ще решава”, завърши капитанът.