Часовникът тиктака и безмилостно отброява последните минути на 2017 година. Блясък, фойерверки и заря, така декември ще изпрати последната си вечер донякъде с радост, донякъде с тъга. Отекващ кристален звън на чаши, валящи благопожелания и нескрита надежда 2018 година да бъде по-здрава, по-мирна, по-щастлива и по-благодатна.

Откъснахме и последния лист от календара на 2017-а, която в спорта бе щедра на рекорди, неочаквани развръзки, щастливи емоции и понякога разочарования. А сега отправили взор към 2018-а година се готвим за още по-вълнуващи преживявания в света на спорта. Само предстоящите вълнения около тениса и Григор Димитров, който ще „грабне“ вниманието ни още в първия ден на Новата година, очакваните с трепет Зимни олимпийски игри, където храним своите надежди, мачовете на Лудогорец с Милан, Мондиалът в Русия, Световното по волейбол, по художествена гимнастика и още, и още куп събития обещават да изпъстрят дните ни и да ни люшкат на вълните на разнородните емоции…А какво по-хубаво от това?!

В този миг, когато оставяме всичко отминало зад гърба си и отправяме поглед към новите хоризонти, ние от Gong.bg искаме да благодарим на вас, читателите ни, за това, че ни гласувахте доверие и през последните 12 месеца, и да ви обещаем, че ще сторим нужното, за да ви държим информирани и през 2018-а година. Пожелаваме ви да съхраните радостта на тази вечер и занапред, а щастието, което струи сега от очите ви, да продължава да озарява дните ви! И най-вече – бъдете здрави и никога не спирайте да мечтаете и да преследвате желанията си!