Дългогодишният защитник на Нефтохимик Веско Бранимиров ще е помощник треньор на Николай Костов в Левски. Изигралият няколко срещи за националния отбор Бранимиров е желан от новия наставник на „сините”. Със сигурност в екипа ще остане Ивайло Петров – Пифа, който дойде в Левски по настояване на спортния директор Георги Иванов.

Под сериозна въпросителна е оставането в треньорското ръководство на Бисер Хаздай, който по-скоро ще се концентрира върху задълженията си в школата на Левски, научи Гонг.

На този етап се очаква постовете си да запазят треньорът на вратарите Георги Шейтанов и кондиционният специалист Ясен Екимов.

Мачът с Локомотив Пловдив най-вероятно ще се води от Тони Здравков, тъй като Гонзо е наказан, а Ники Костов тепърва ще опознава тима на Левски. Очаква се в следващите дни да стане ясна и съдбата на Тони Здравков, който в определен период бе и старши треньор на Левски при управлението на Георги Иванов.

Огромна част от кариерата на новото лице в щаба Веско Бранимиров преминава в Нефтохимик, иначе той е от Варна и стартира с футбола в Черно море. Бившият защитник игра за кратко и в Тобол от Казахстан.