Лично шефът на Надзорния съвет на „червените” Александър Томов прости на провинилия се Зе Руи, научи Гонг. Вчера, преди тренировка играчът бе временно отстранен от наставника на ЦСКА Стойчо Младенов, но днес Томов го реабилитира.

„Одобрявам твърдото и безкомпромисно решение на треньора. Но в крайна сметка решихме да дадем последен шанс на Зе. Тази вечер отново ще имам среща с него. Играчите застанаха на позиция, той да бъде оставен в отбора и ние трябва да се съобразим с това. Трябва да има и прошка, както има и провинение”, каза за Гонг шефът на „армейците”.

Томов заяви, че пред отбора остават паралелно двете големи цели за сезона – първото място в първенството и пробив в турнира за Купата на УЕФА.

„Мащабната и качествена лятна селекция, за която намекнах след мача в Благоевград, че изисквам повече от нея, е длъжна именно в двубой, като предстоящия срещу Тулуза да разгърне докрай своя потенциал. Бях прав, въпреки победата над Пирин и качването ни на първо място след близо една година. Видяхте, че и Стойчо Младенов бе недоволен и наложи някои глоби. Сигурен съм, че имаме сили да отстраним французите. Никой обаче не се заблуждава, че ще ни бъде лесно. Сами видяхте, преди дни те победиха тим като Олимпик /Марсилия/, при това в сърцето на Марсилия. Това значи, че са стабилен отбор, но ние трябва да ги отстраним”, допълни Александър Томов.