След приключването на първия квалификационен кръг за Лига Европа, от УЕФА обявиха пълната програма за тимовете в следващия етап на надпреварата. Както е известно българските представители в турнира са три – Левски, ЦСКА и Локомотив Пловдив.

Левски ще бъде домакин в първия мач срещу Сараево (Босна и Херцеговина) на 19 юли на стадион „Георги Аспарухов”. Началният час на срещата, според официалния сайт на УЕФА, е 20.30 часа българско време. Португалецът Бруно Пайшао ще бъде главен арбитър на първия мач на Левски. Реваншът на „сините“ е на 26 юли на стадиона в Сараево „Асим Ферхатович-Хасе“ от 22.00 часа.

ЦСКА гостува в първия двубой на Мура (Словения) от 21.00 часа българско време на стадион „Спортни парк“. На 26 юли „червените“ ще посрещнат своя съперник на Националния стадион „Васил Левски” от 20.00 часа.

В първия си двубой от Лига Европа, на 19 юли, Локомотив Пд е домакин на Витес от 18.30 часа на Градския стадион в Ловеч. Рефер на тази среща ще бъде Антонио Матеу от Испания. В реванша Локмотив Пд ще гостува на стадион „Гелредоме“ в Арнем от 21.00 часа.

В сряда, 18 юли, е и мачът на Лудогорец от втория предварителен кръг от Шампионската лига срещу хърватския Динамо Загреб в Разград, като двубоят ще бъде с начален час 21.00 ч. Реваншът е на 25 юли от 21.45 часа.