Наставникът на Левски Елин Топузаков беше доволен от успеха на Левски срещу Черно море, но имаше и забележки по играта.

"Труден мач и измъчена победа, не съм доволен от това което показахме като стил на игра, агресия, тактическа дисциплина, в атака бяхме мудни и разгадаеми, нямаше острота, прибързвахме в предпоследния пас. За мач на "Герена" създадохме много малко положения", коментира Елин Топузаков.

"Най-важното е победата и това че не допуснахме гол. Има още какво да се очаква от футболистите. Победата беше жизненоважна в борбата за място в Европа", допълни наставникът на Левски.

"Не деля мача на две полувремена, за мен беше излючително неприятно, че почивахме в предния кръг. С лагера в Правец се опитахме да поддържаме нивото от преди паузата, но само с тренировки не става. Бяхме подредени в мача, но трябва да сме по-агресивни, да играем по-атакуващо", коментира още треньорът на "сините".

"Мачът в Разград ще е важен. Играем мач за мач. Всака точка е важна. Всичко си зависи от нас има още точки да се разделят между отборите. Левски не може да си прави сметки. Гаджев го смених рано, тъй като имаше болки. На никого не съм спестил мястото на терена. Туре имаше вирус и отпадна от групата. Който се чувства на 100 % той ще играе, това го заявих, още когато поех функциите на старши треньор", коментира Топузаков.

"С Батков коментираме сегашната ситуация, в края на сезона ще се стараем да бъдем възможно най-напред в класирането", коментира той въпрос за завръщането на Георги Иванов на "Герена" през лятото.

"Не съм се скарал на Божинов, имаше положение за удобния му ляв крак трябваше да стреля, а не да комбинира с Бастос. Казах му моята гледна  точка. Левски се бори докрай, така правят и нашите фенове, които ни подкрепяха и днес. Левски ще продължи да се бори до край, в края на сезона ще видим къде сме", заяви треньорът.

"Докато има теоретичен шанс за място в Лига Европа за мен и за отбора ще се борим. Ако футболистите дадат максимума от себе си, в част от мачовете трябва да имаме и шанс. Ще се борим за място в Европа, Левски винаги трябва да се бори за върха. Дори място в Европа ще ме направи доволен, но не и щастлив. Играта на защитата е задължение на 11 играчи, при нас липсваше това. Аз като бивш защитник, съм казвал, че трябва да не допускаме гол, но да играем атакуващо. Днес не се получи с атаката, но спечелихме важни три точки", завърши изказването си на пресконференцията след срещата Топузаков.