Защитникът на Левски Елин Топузаков коментира след загубата от ЦСКА във вечното дерби, че отсъствието на Зе Соарес, Живко Миланов, Юсеф Рабех и Дарко Тасевски е оказало своето влияние в играта на отбора. Вицекапитанът на „сините” благодари също за подкрепата на феновете и коментира, че тимът им е длъжник с представянето си днес.

„Може би привидно държахме топката в повече от времето, но футболът е игра на голове. ЦСКА ни вкара два. Може би трябва да се връщам много назад в годините, за да се сетя, кога са ни надигравали по този начин. Не можем обаче да спрем да играем. Левски винаги е успявал да се вдигне по някакъв начин, когато е изпадал в трудни ситуации. Напрежението този път обаче е много по голямо и всяка наша грешка ще се гледа под лупа”, каза Топузаков.

„Собственикът Батков ни разясни ситуацията в последния момент. Не знам много подробности, но без тези футболисти ни беше много тежко. Не искаме да се оправдаваме с тяхната липса”, продължи защитникът.

„Благодаря на феновете ни днес за подкрепата. Продължиха да ни подкрепят и в последните минути, когато вече губехме с 0:2. Ние сме им длъжници и от нас зависи да се вдигнем. Въпреки всичко не съжалявам, че се върнах в Левски”, завърши опитният Топузаков.