Певицата на годината – Галена и носителката на най-желания приз във фолка четири поредни години – Преслава, показаха че приятелството и професионализма тежат и значат повече от всяка корона на първото си съвместно участие в популярно столично заведение, веднага след наградите на телевизия „Планета”. Босът на ЦСКА Димитър Борисов пък бе сред гостите на партито.

Двете най-обичани певици направиха клубна премиера на дългоочаквания от почитателите им дует „Хайде, откажи ме”. Видеото към парчето бе заснето в Дубай преди броени дни. Песента, с етно звучене и категорично хитов потенциал, накара стотиците гости на столичния клуб бързо да запеят рефрена.

Галена и Преслава се оказаха наистина впечатляваща и разгорещяваща комбинация и аплодисментите на публиката само показаха, че от двете звезди се очаква поне още един съвместен проект. Поздравления и комплименти към Галена отправи и една от най-големите звезди на румънската музика Флорин Салам, който бе специален гост на най-актуалния нощен клуб заедно с дуетната си половинка Бони.

Двамата поздравиха певицата на годината с песента си „Повече от любов”, а темпераментното им изпълнение пък се хареса изключително на боса на ЦСКА Димитър Борисов.

Сред гостите бе, разбира се, и любимият мъж на Галена – Галин, в негова чест певицата дори пя с вафла в ръка. Любимките на публиката получиха на сцената огромни букети от мениджърите на клуба с пожелания за творческо вдъхновение и все толкова ярко чувство за хумор и непосредственост.