Берое Стара Загора показа добра игра и пропусна да запише победа с поредната си контрола на сръбска земя срещу Борац Чачак. Проверката, която се игра при тежки атмосферни условия и гъста мъгла, завърши при равенство 1:1. Срещата също ще се запомни и с посредственото съдийство, както и грубата игра на домакините от Чачак.

Футболистите на Илиан Илиев стояха доста по-добре на терена, но многото пропуски лишиха „зелените” от победата. Домакините откриха резултата няколко минути преди края на първата част. След изпълнение на тъч дълбоко в половината на Берое, топката попадна в краката на Кнежевич, който с премерен удар от границата на наказателното поле направи безпомощен вратаря на старозагорци Теменлиев. Голът падна в 40-ата минута на срещата, а до края на частта двата тима не сътвориха други опасности.

През второто полувреме Берое тотално надигра своя съперник, който предимно се опитваше да руши и накъсва играта. Няколко спорни моменти заради груби влизания доведоха до два червени картона за българския тим, които бяха показани съответно на Генчев и Пенев. След разбирателство между двата треньорски щаба, двамата бяха заменени и численото равенство на терена се запази.

Изравнителният гол за Берое дойде в 62-ата минута. Рангел Абушев се възползва от центриране Златинов и от малко разстояние възстанови статуквото. До края на срещата играта бе накъсана заради смените в двата състава, както и грубата игра на домакините.