Големият син на Стойчо Младенов – Александър Младенов бе снощи сред публиката в залата на поредните танци в “Dancing Stars”. Причината не остана скрита – Сашо ходи от известно време с една от участничките в шоуто Виолета Марковска.

Двамата са решили тяхната връзка повече да не бъде тайна. Сашо Младенов в момента е в България, след като се лекува от тежката си контузия. Играчът на руския Том със сигурност няма да се върне в игра до края на настоящия сезон в тамошното първенство.

След раздялата си с модела Теодора Бургазлиева, Младенов завърза връзка с младата актриса, която стана популярна най-вече с ролите си в сериала „Хотел България” и в игралната лента „Шивачки”. От месеци насам двамата с футболиста са неразделни.

Засега не е известно обаче, след като Сашо се върне към тренировъчния ритъм, дали Виолета ще го последва в далечен Сибир. Като нищо тя би могла да се пробва в местния театър, тъй като няма как по време на следването си в НАТФИЗ да не е усетила силата на руската театрална школа.