Помощник съдията в Б професионална футболна група от Севлиево Енчо Енчев си позволи да напсува зрител по време на срещата Белите орли – Локомотив Мездра за първенство юноши старша възраст.

Енчев, който бе главен съдия на въпросния двубой напсува на майка фен на видима възраст около 60 години в средата на първото полувреме.

На почивката реферът заяви, че е бил обиждан от въпросния запалянко. Арбитърът от Севлиево се прочу преди около месеца, когато бе главен съдия на срещата от първия кръг на Северозападната В група между отборите на Гигант Белене и Павликени. Тогава цял мач Енчев бе малтретиран от бившия съдия Момчил Врайков, но той си затрая и не посмя да напише доклад.

Въпреки обещанията за нов морал и поведение по терените явно обещанието не е стигнало до Севлиево, за да си позволи въпросният рефер подобно арогантно поведение.

Въпросният запалянко се закани да съди рефера за обидите, а за инцидента бе информиран и зоналният съвет във Велико Търново, откъдето обещаха да обърнат внимание на случилото се.