Старши треньорът на ЦСКА заяви след контролата с Чавдар Етрополе, спечелена от „червените“ с 2:1, че тимът му все още има шансове да се бори за първото място в първенството.

„Доволен съм от това, което успяваме да свършим. Имахме сгъстен цикъл, с много мачове, в който не можахме да работим много и общо взето всичко беше на мотивация. Предстоят ни много важни три мача със Славия, Левски и Ботев Пловдив. С много работа и желание на футболистите, нещата ще се променят в добра посока. Разговаряме всеки ден с футболистите, надявам се, че всички са разбрали, че всичко зависи от тях. Имаме си своите шансове за по-предно класиране. Първо, второ, трето място и т.н. Зависи те какво желание, възможности и амбиции имат“, коментира Радуканов.

Относно днешния двубой наставникът на „червените“ отличи Богомил Христов, който тренира с мъжкия отбор.

„Дали съм довлен или не, ще кажа утре на разбора. Важното е, че днес видяхме хората, които играят по-малко и част от юношите на отбора. Играха срещу един равностоен на тях отбор. Затова направихме тази контрола, за да си видим силите и възможностите. Постоянно се говори, че искат да играят в първия отбор, но виждаме, че за някои е трудно дори срещу Чавдар.Трябва тези момчета постепенно да бъдат налагани, първо да тренират с мъжкия отбор, за да бъдат готови за А група и мъжкия отбор. Не искам да отличавам никой, но се видя, че Богомил Христов е на друго ниво спрямо другите момчета. Тича 90 минути, бори се, надиграва се. За другите е трудно, особено за тези, които не тренират с нас“, сподели още той.

„Мислим за Славия още от понеделник. Готвим се за този мач, утре ще ги гледаме и на живо. Или аз, или Росен Кирилов ще бъде на мача. Надявам се всички да са здрави и готови за мача. Мишо Венков пропусна няколко тренировки, но утре ще тренира и се надявам да бъде готов за уикенда. Апостол Попов има частично разтежение и той също не е готов“, каза още Милен Радуканов.