Капитанът на Славия Йордан Петков сподели след днешната победа на „белите” над Ботев (Пд), че е доволен от играта, която отборът му показа.

„Не очаквахме да се получи труден мач, смятам че ги надиграхме тотално, показахме добър футбол, изтървахме доста положения, но важното е, че победихме и вкарахме хубави голове”, каза играчът.

„С Ортега сме колеги, пипна топката свириха засада, нищо, той е добър футболист, вкара голове и го доказа”, сподели още капитанът на белите.

Футболистът на Ботев (Пд) сподели след срещата, че след изравнителното попадение, неговият отбор е имал своите възможности да поведе в резултата.

„След като изравнихме, ги натиснахме и имахме шансове, но пропуснахме във завършващата фаза да отбележим и да поведем, много грешки допуснахме, но не е моя работа да критикувам, утре на тренировката ще видим, кой какво е сбъркал”, каза Христов.

„Трябваше да натиснем още малко, не знам какво не ни достигна, може би това е разликата между Ботев и Славия”, продължи още той.

„Не мога да коментирам, това че публиката ни е освиркала при четвъртото попадение за Славия, заболяло ги е, надявам се, че ще успеем да ги зарадваме в следващия ни мач срещу Берое”, каза играчът на Ботев.

„Какалов го приехме добре разбира се, той просто много гори на терена и днес малко се изнерви, не видях кога е показвал неприлични жестове към привържениците на домакините”, завърши футболистът на „канарчетата”.