Старши треньорът на шампионите Станимир Стоилов изригна срещу постоянните обвинения срещу Левски и него самия от страна на президента на Славия Венци Стефанов.

„Твърденията му, че националният отбор се е превърнал в мениджърска агенция на Левски не отговарят на истината” - заяви днес Стоилов – „Не искам да подхващам тази тема, защото на Венци Стефанов няма да му стане никак приятно. Не знам защо все се интересува какво става в Левски и националния отбор? Сигурно, ако му се проверят телефоните ще се види, че е звънял над 200 пъти на Димитър Пенев.”

„Венци Стефанов бе единствения президент, който ми се обади докато бях национален селекционер, за да ме попита защо не харесвам играчите на Славия и да се опита да ми подскаже да викам този или онзи футболист. Получи ясен отговор от мен. Той не може да говори с мен за футбол, както аз с него за бизнес”, каза бившият треньор на националния тим в отговор на поредните обвинения на белия президент.

Стоилов счита, че не е нормално Венци Стефанов да оплюва Левски във всяко негово заставане пред медиите. Досега и той се е въздържал, но днес е бил обиден лично от президента на Славия и то без никаква причина.

Станимир Стоилов раздели отбора на Левски на две групи за тренировка, а той самият посрещна бразилеца Зе Соарес и дълго разговаря с него и довелия го мениджър Руджерио Перейра.

Едната група проведе възстановяване, а останалите футболисти играха футбол на малки врати в залата на ст. „Г. Аспарухов”.

Мароканска телевизия снима филм за Шакиб Бензукан и Юсуф Рабех и следобяд бе на тренировката на сините.