Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков говори преди мача на националите с Англия в събота. Той коментира състоянието и атмосферата в отбора, както и очакванията за двубоя.

"Всички сме в добро настроение и тренираме здраво. Ще дадем най-доброто от себе си. По принцип трябва да сме максималисти, но трябва да сме и реалисти. Мачът ще бъде много тежък. Трябва да имаме и късмет срещу такъв отбор".

"Мечтал съм си като всяко дете за такъв мач, мечтите трябва да се следват докрай. Радвам се, че съм тук, чувствам се отлично".

"Има предстартова треска, все пак излизаме срещу един от най-добрите отбори в света, на един уникален стадион. Положителни емоции тресат лагера. Ясно ни е с какво качество и с какви футболисти разполагат, но това не означава, че трябва да се плашим. Все пак сме 11 на 11. Разучили сме ги, те имат изключителни футболисти, които играят на високо ниво, но и те, като всеки един отбор, имат своите слабости и, ако сбъркат ще се възползваме от ситуацията".

Запитан дали е готов да стартира като титуляр срещу "Трите лъва", Луков отговори така:

"Треньорско решение е, готов съм психически"

"Не съм математик, но имаме своите шансове. Вярваме го всички. Не отиваме на разходка да видим „Уембли", отиваме да покажем добър футбол и да спазим тактическите указания, които са ни поставили", завърши той.