Ангел Стойков: Срещу силни отбори можеш да изградиш авторитет

"Всичко върви според очертания предварително план. Сега ни предстои последен лагер в Бояна. На 30-и пътуваме за Грузия. Всичко върви по план. Момчетата са здрава. Имаме още две контроли. Мисля, че проверките са достатъчно. Добри съперници със силни играчи. Дано тимът ни да е максимално готов", коментира селекционерът на националния ни тим за юноши до 19 години Ангел Стойков.

"Не съм сигурен, че нашата групата е по-тежка. Всички отбори са много силни. Какъвто е жребият, такъв е. Ние се готвим да извлечем максисума от всеки мач", каза още Стойков и продължи:

"Много, много не взимам под внимание случилото се преди. Не искам да натоварвам играчите излишно. Щом сме се класирали там, значи притежаваме качества. Не виждам защо трябва да натоварваме играчите. Достатъчно е да играеш срещу такива съперници - топ отбори в Европа. Именно срещу такива отбори можеш да изградиш авторитет. Сигурен съм, че ще се върнем с добри впечатления. Генералната цел е да спечелим максимума от трите мача. Хубаво е, че млади състезатели получават този шанс. Те имат още много да растат и много да доказват."

Свързани материали

  • Ангел Стойков: Момчетата си заслужиха всичко Ангел Стойков: Момчетата си заслужиха всичко
  • Ангел Стойков: Дано сме приятната изненада, но още не сме готови Ангел Стойков: Дано сме приятната изненада, но още не сме готови
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Ангел Стойков

Национален тим