Ангел Стойков: Дано сме приятната изненада, но още не сме готови

Ангел Стойков източник: Lap.bg, Пламен Кодров

Ангел Стойков източник: Lap.bg, Пламен Кодров

„Първо искам да благодаря за това топло посрещане. Приятно ни изненадахте. Отборът си го заслужи с представянето си и в двете квалификационни групи. С много труд и желание отборът успя да се класира за финалите в Грузия“, сподели националният селекционер на тима на България до 19 години, който се класира за Европейския шампионат това лято, Ангел Стойков.

Страхотно посрещане за юношите в София

Отборът ни се прибра в България с полет от Париж, а момчетата бяха посрещнати с аплодисменти и български знамена на летище София.

В стил България U19: Дивата радост на героите!

„Усетихме още след първия мач с Португалия, че отборът даде ли всичко от себе си, дисциплиниран ли е, момчетата имат нужните качества и могат да играят срещу всеки съперник. Вече след Франция остана последната стъпка, но тя беше изключително трудна. Чест им прави, че успяха и то по най-добрия начин.Второто полувреме с Босна беше изключително трудно. Струваше ми се, че часовникът не върви. Още веднъж благодарности и поздравления за състезателите", коментира още Ангел Стойков.

„Силно се надявам да сме приятната изненада, но ако трябва да сме честни, смятам, че още не сме готови. Първо, отборът трябва да се възстанови, а после да се направи подходяща подготовка. Когато си победил Поругалия, Франция – нормално е да се класираш за финалите. По същата логика търсим максимално представяне“, добави още Стойков.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Ангел Стойков

Национален тим