„Норвегия бе по-добрият отбор, прекалено бързи бяха за нас, тепърва ще анализираме каква е причината,“ заяви президентът на БФС Борислав Михайлов след поражението с 1:2 в Осло.

„Нищо не е загубено още, очевидно, ще се борим с Норвегия за третото място,“ добави той за битката в група Н на европейските квалификации.

„Те имат да идват в София, трябва да ходят и в Азербайджан. Много от нашите основни играчи не се намират във форма, но за това трябва да питате треньорското ръководство. Не искам да влизам в спортно-технически подробности. Норвегия игра много добър футбол,“ каза още Михайлов.

Запитан за бъдещето на Любослав Пенев, и конкретно дали наставникът остава, Михайлов заяви:„В този момент нищо не мога да кажа, имаме още един мач, ще имаме Изпълком. Не съм мислил по този въпрос.“

„Според мен през второто полувреме с Хърватия бяхме равностойни. Този мач си беше абсолютен хикс. Днес норвежците имаха много положения, но вторият им гол беше абсолютно късметлийски. Това е част от играта, и това помага за класиране,“ завърши Боби Михайлов.