Селекционерът на националния отбор на България Любо Пенев остана разочарован от резултата от мача с Норвегия. Нашите момчета паднаха с 1:2, но Ел Голеадор видя нещо положително от показаната игра, която според него е била по-добра от петъчната срещу Хърватия. 

"Най-важното като лош резултат е, че не се взеха точки. На второ място, за разлика от петък играхме по-добре. Показахме приличен футбол, но това не е достатъчно да спечелим точки." 

"Първото полувреме завърши наравно, Норвегия имаше повече инициативата, но в никакъв случай не бяха много по-опасни ситуации се реши мача. Още повече там при първия им гол." 

"Аз лично няма да обвинявам никого, аз нося най-голяма отговорност .Никога не съм правил разбор пред пресата. Ще проверяваме какво се е случило. Аз съм сигурен, че вярата ни не е убита." 

"Остават не малко мачове, бихме искали да сме с повече точки. Оставаме още в играта. Ако се целим в третото място, директният ни съперник е Норвегия, те са просто с повече три точки повече от нас." 

"Съдията така е преценил, така е свирил. Около напрежението в края всичко е наред, това са стандарти неща. Норвежецът искаше да ме уцели, аз го виждам това. Но и аз знам как да падам, понатиснах го, да си знае." 

"Не сме доволни от тези два мача като актив. Играхме по-добър футбол, но можем много повече и трябва да го показваме иначе оставаме далеч от желаното", сподели Любо Пенев веднага след мача.