Бившият на национален селекционер на България Петър Хубчев, който бе представен за нов наставник на Левски коментира раздялата си с „трикольорите“. Той подчерта, че не е бил раздвоен, а е бил убеден, че по начина, по който са се случвали нещата, той и екипът му е нямало как да бъдат полезни.

Левски се раздели с цял отбор, Ники Михайлов остава

 „Бих си позволил да кажа няколко думи по една друга тема. Няма как да няма много въпроси. В последните 2 месеца се изговориха много верни и неверни неща. За да облекча въпросите искам да кажа няколко изречения. Искам да кажа, че официалното изказване от БФС е, че сме били раздвоени, че съм споделил това на президента. Това с цялата отговорност мога да твърдя, че не е истина. Не съм раздвоен, а убеден, че по начина по който се случваха нещата не можехме да бъдем полезни там. Уведомих своевременно хората, които трябва да знаят това. Не е било на Великден а преди това. за мен темата приключва днес. Нека не коментираме тази тема, моля ви с цялото си сърце. Ако има между треньорите чувство на етика и уважение. От цялото си сърце желая успех на Балъков и момчетата. Другото нещо, сигурно сте чували и от друго треньори, знаем ясно къде сме дошли. Много добре знаем и какво се очаква. Знам за напрежението, не е нужно всеки ден и час да ме питат за нещо. Знам и какво трябва да направим. Ще се опитваме според нашите виждания и разбирания да го направим това нещо. Ръководството е запознато с нашите виждания. Приели са ги оттук нататък с цялата отговорност да ви кажа, че няма да нарушим тези принципи. Това са неща носили ни макар и малки успехи до сега. Няма да се кланяме на никого. Убедили сме ръководството какви методи ще ползваме, Надявам се и най-важно е да убедим играчите в това. Ако го приемат ще бъде добре за нас и тях“, започна Петър Хубчев.

Новият треньор на Левски: Клубът има крещяща нужда от спортен директор

„Не искам да говоря по темата. Не искам да отварям раната. Ще вляза в противоречията с хората. Според твърденията те говорят истината. Аз съм бил откровен и открит. Моля ви с цялото ми уважение не искам да коментирам тази тема. Питайте тях. Те са хора, които говорят истината. Така казват“.

„Ако БФС коментира причините за раздялата, ще говорим на темата. За мен, колкото по-малко се говори на тази тема, толкова по-добре“, допълни Хубчев.

Припомняме, че на поста национален селекционер бе назначен Красимир Балъков.