„Чувствам се доволен от играта и от раздаването на момчетата. При някои си личи, че не са в най-добрата си форма, но сигурно си има причини за това. Определено добра проверка”, коментира представянето на националния ни отбор срещу Русия президентът на БФС Борислав Михайлов. Рано тази сутрин нашите се прибраха от Санкт Петербург, където паднаха с 0:1 от Русия в последната ни проверка преди евроквалификациите.

„Първото полувреме отборът се държа най-добре на терена в сравнение с контролите с Белгия и ЮАР. Все пак играхме с Русия, а не с някой слаб отбор. През първото полувреме те нямаха никакви шансове пред нашата врата.. Може би това е, което търсят треньорите. На мен лично отборът ми хареса”, заяви босът на българския футбол.

„Аз винаги съм бил оптимист, но така или иначе нещата трябва да се случват на терена. Надявам се за следващия мач с Англия всички да са здрави, да са в още по-добра форма, защото някои не играят редовно за отборите си заради контузии. Лично аз съм доволен от всички момчета – от представянето им на терена, от поведението им по време на лагера. Пак казвам – надявам се за мачовете с Англия и Черна гора всички да бъдат в най-доброто си състояние”, каза още легендарният вратар.

„Със сигурност срещу Англия ще бъдем подложени на по-голям натиск отколкото вчера срещу Русия. Но ние също имаме своите козове. Най-важното е всички футболисти да са здрави”, добави Боби.

„Нямам информация, че се водят преговори за завръщането на Бербатов в националния отбор. За това питайте селекционера Станимир Стоилов”, завърши Михайлов.