Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана крайно недоволен от показаното от неговите момчета при днешната загуба от ЦСКА с 0:1.

„Не знам, дали изгубихме титлата от ЦСКА. Ние бяхме длъжни да спечелим днешната среща заради нашите фенове. Трябваше да играем добър футбол днес, просто не се получи. Съставът ни изглежда емоционално изхабен. Трябва да се направят промени”, започна специалистът.

„Доволен съм от резервите – Тасевски и Соарес направиха две-три хубави неща, това са част от футболистите, с които ще търсим промяната. Трябва ни повече емоция и динамика в играта. Струва ми се, че който и да бях сменил, нямаше да се промени ситуацията на терена”, продължи той.

„Много лошо говори, че ни вкараха гол след грешка при статично положение, плюс това имаше и персонални задачи. Тази среща бе важна не заради точките – просто Левски трябваше да направи един добър мач през този сезон”, сподели още Мъри.

„Първо трябва да си оправим къщата и после ще мислим за дребни заяждания. Разбира се, сезонът за Левски е слаб. Имахме моментни проблясъци, но във важния мач не успяхме да си върнем стила”, каза още треньорът на „сините”.

„Левски трябва да спечели оставащите си мачове – ще играем за всеки един тях. Хубаво ще е, ако успеем да спечелим и Купата. Разбира се, че ще има промени в стартовия състав. Искам да си върнем игровия стил – след това, рано или късно ще дойдат резултатите”, добави още Станимир Стоилов.

"Не искам да коментирам съдийството", каза още той