Старши треньорът на Созопол Румен Димов призна, че тимът му все още изпитва сериозни трудности да се стикова след привличането на цели девет нови играчи. Днес тимът от морския град загуби с 0:1 от претендента за влизане в елита Царско село.

„Мисля, че добре изиграхме мача, така както очаквахме. Имахме своите проблеми, разбира се. Видяхте, че получихме две травми и трябваше да извършим две принудителни смени. Това наруши баланса на нашия тим. Трудно е, когато влезе нов вратар, но той се справи отлично. Сменихме и титулярен защитни. Наруши се дисбаланса на защитата ни“, коментира Димов.

„Не знам кой пореден мач губим, в който първият гол срещу нас е от дузпа. Все още не сме стиковали всичко. Говоря за стил и начин на игра. Днес от девет нови играчи започнаха цели осем. Момчетата се раздават. Не правим драми, сработваме се, ще се борим до последно да останем в професионалните лиги. Дори и да изпаднем, драми няма да правим. Единствено мога да кажа, че ще се борим за трите точки във всеки един мач до края на сезона“, каза още треньорът на Созопол.