Румен Руменов, който вкара гола за Спартак Варна при равенството 1:1 в гостуването на Ботев Враца, бе избран за Играч на мача. Халфът на "соколите" обаче бе разочарован след срещата, след като тимът му изпусна трите точки в самия край.

"Изключително разочароващо е, в пореден мач в последните секунди губим жизненоважни точки. Не знам на какво се дължи, дали на характер, или на концентрация. Всеки път правим анализ на нещата, свършва мача съжаляваме. Не мога да повярвам как губим ценни точки в края на мача, не мисля, че това е късмет. Късметът веднъж да ти обърне гръб, втори път, а на нас редовно. Не мога да си го обясня", сподели той.

"Донякъде напрежението влияе. Ние не трябва да се оправдяваме с него, ние сме професионалисти - излизаме и играем. Така или иначе сме на последно място, по-надолу не можем да слезем. Говорим си в съблекалнята всички да се подкрепяме, правим го и накрая винаги нещо става, не знам просто", допълни Руменов.

"Щом имаме теоретични шансове, ще се борим, нямаме друг избор. Всички искаме да останем в елита на българския футбол. Имаме страхотни фенове, искам да се извиня от името на целия отбор за това, което става през целия сезон. Както всеки мач, те ни подкрепиха. Ние не можем да застанем очи в очи с тях. Абсолютно цялата грешка е в нас. Нещо нещата не се получават и не знам защо", коментира полузащитникът.

"Ние сме задължени и срещу Хебър вкъщи, пред публика, надявам се да спечелим трите точки, така да ни дойде самочувствие", завърши той.