Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов се превърна в основна фигура за "червените" от началото на сезона. Той беше любезен да отговори на въпросите в откровено интервю за предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT.

"В първенството не съм бележил досега, в предсезонната подготовка вкарах три попадения, когато имам възможност да стрелям си пробвам късмета", каза той.

"Като цяло опорния халф трябва да печели единоборства, да има правилно позициониране по терена, винаги играя на ръба, понякога прегарям в някои ситуации и понякога правя глупости, което е негативна част от играта ми, трябва да ги изчистя тези неща", допълни той.

"Изисква се на терена да покажеш борба, желание за победа, защото ЦСКА играе винаги за победа, излизам на терена и давам всичко от себе си, понякога се получава, понякога не се получава. За мача с Локомотив излизаме само за победа", каза още той.

"Целта е да станем шампион, цели не съм си поставял, гледам мач за мач, най-важна е тренировката днес, другото съм оставил да се случва", допълни той.

Двубоят може да гледате пряко в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио в неделя от 20:00 часа.