Играчът на мача Септември - ЦСКА Рубен Пинто призна, че двубоят не е бил сред най-добрите за неговия тим. Той сподели, че повечето отбори ще играят срещу "червените" отбранително както Септември като спомена и любопитни детайли като това, че теренът е бил сух, а топките меки.

ЦСКА се помъчи с костелив Септември, би го трудно

"Това е една ситуация, която ние тренираме. Когато има преса на нашия отбор се получава така. Бях на точното място и вкарах гола" - така обясни своя гол португалецът.

“Много важна е тази победа, три точки за нас. Днес имаше и добри, и лоши моменти. Изморихме се накрая, но най-важното бяха трите точки."

ЧДа, съгласен съм, че не беше най-добрият мач. Трудно е, защото такива отбори се противопоставят с почти всички играчи в отбрана. Тревата е суха, топките са меки и това ни пречи да развием атаката си."

ЧЗнаем, че почти всички отбори играят така срещу нас. Ние сме ЦСКА и трябва да намерим начин да излезем от тези ситуации."

"Мачът (с Витоша б.р.) ще бъде като този, всички ще застанат отзад, но ще играем вкъщи, пред нашите фенове и ако вкараме нашия ритъм на игра, ще спечелим мача. Най-добре е отборът да вкарва, искам да вкарам повече гола от миналата година."