Димитър Илиев, сподели своите мисли и очаквания преди предстоящото пловдивско дерби срещу Ботев Пловдив. В интервюто си той коментира нарастващото напрежение и значимостта на мача за града и феновете.

"С всеки изминал ден напрежението преди дербито се увеличава," призна Илиев. "Очакванията са високи и ние сме мотивирани да се представим по-добре от последния път, когато показахме едно от най-слабите си представяния."

Футболистът изрази надежда, че стадионът ще бъде пълен, което ще даде допълнителен стимул на отбора. "Надяваме се стадионът да е пълен и да получим подкрепата на нашите фенове. Това не е просто мач, от дете знам какво означава за града," добави Илиев.

Капитанът на Локомотив подчерта важността на спокойствието и философския подход към мача, като отбеляза, че сезонът едва започва и резултатът от дербито няма да бъде решаващ за бъдещето на отбора. "Трябва да сме спокойни, сезонът сега започва. Трябва да постигнем добър резултат, но дори да не стане, няма да свърши света. Това е само спорт и трябва да гледаме философски на нещата, не като на въпрос на живот и смърт," сподели той.

Какво още сподели Димитър Илиев, вижте във видеото