Собствениците на компанията за онлайн залози efbet Цветомир Найденов, който е основен спонсор на ЦСКА 1948, и брат му Боян Найденов грейнаха в световно известното списание за бизнес и финанси Форбс. Там братята разказват за последния си проект – нова платформа за онлайн залагания, която очакват да ги изстреля сред най-добрите в бранша в Европа. 

"Сега коинвестираме заедно с една компания от IT сектора - deVRealm, за да направим платформа на световно ниво в нашата област както за бетинг, така и за всички останали видове онлаин хазарт", заяви  Цветомир Найденов. Планът е до март – април 2020 г. платформата да се пусне в действие. 
Както е известно, еfbet е една от компаниите, които подкрепят изключително активно българския спорт. 

"Ние сме пионерите в тази област. Първи започнахме така масирано да инвестираме в спорт в страната", казва Цветомир Наиденов и допълва, че с брат му са бивши спортисти и за тях е много важно да помагат на други спортисти. Подкрепят над 150 отбора от спортовете футбол, баскетбол, волеибол.

Сред тях е осемкратният шампион на България Лудогорец, но голяма част от тези отбори са аматьорски – от пета и четвърта лига във футбола, отбори по минифутбол. От тази година футболната лига на България също е спонсорирана от тях.

По същия начин инвестират и в баскетбола и волейбола – от най-ниското до най-високото ниво.