ЦСКА се класира на четвъртфиналите на турнира за купата на България, след като вкара ранен гол и победи с 1:0 Арда в Кърджали.

ЦСКА поведе още в 63-та секунда на срещата, след като защитникът Зоран Гаич сбърка с връщане към Иван Караджов. Топката се оказа твърде бавна и бе настигната от нападателя на гостите Али Соу, който преодоля вратаря на Арда и вкара на празна мрежа за 1:0.

От този момент насетне обаче Арда бе отборът, който беше далеч по-активен в нападение. Домакините направиха и няколко пропуска през първото полувреме, след като в десетата минута Густаво Бусато спаси много добър удар към далечния ъгъл на Иван Коконов, а само шест по-късно Александър Георгиев стреля покрай вратата.

Коконов пропусна второ положение за гол две минути след началото на второто полувреме, след като удари греда. В 66-та минута пък Али Соу беше изгонен заради удар срещу Илиас Хасани, който пък напусна терена с втори жълт картон заради разправиите около положението.

Арда все пак стигна до попадение в петата минута на добавеното време, когато Александър Георгиев получи топката след контра и вкара на празна врата, но голът бе отменен заради засада.

Така ЦСКА спечели с 1:0 и се класира на четвъртфиналите на турнира за купата на България.