Футболистът на Луодгорец Абел Анисе заяви, че разградчани вярват в успеха срещу Апоел Беер Шева в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Както е известно, шампионите изостават с 0:2 след първата среща.

„Загубихме в Израел без да вкараме гол. Беше важно да се разпишем там. Имахме ситуации, но пропускахме, ние все още вярваме, че ще продължим напред. В реванша ще имаме подкрепата на нашите фенове и се надяваме всичко да завърши положително за нас. Ще бъде интересен мач“, започна Абел Анисе.

„Вярваме в успеха. Ние никога не се предаваме. Това е заложено в Лудогорец. Затова и два пъти играхме в групите на Шампионската лига. Загубихме с 0:2, но има още 90 минути. Ще се раздадем на 100 процента. Шансовете са 50/50. Ние вярваме и не се предаваме“, добави играчът на разградчани.

„Щеше да е различно, ако бяхме вкарали. Вандерсон пропусна имахме и други положения. Но това е футболът. Никой не обвинява Вандерсон, че е пропуснал, просто нямаше ден. В Разград ще вкараме и всичко ще е различно“.

„Мисля, че Апоел е малко по-силен от Жалгрис. Те имат луди фенове и в града им е топло. Но ние не се страхуваме от тези отбори. Миналата година играхме с Арсенал и ПСЖ. Така че, трябва да почакаме реванша и да видим с какъв резултат ще излезем в края му“, добави Анисе.

„Ако вкараме първи ще стане интересен мач. Има 90 минути и се играе до края. Ние ще дадем най-доброто“, завърши Абел Анисе.