Едно от най-обичаните спортни предавания – Спортно шоу Гонг – е на прага на своята 25-годишнина. Точно четвърт век идеологът Томислав Русев и неговият екип държат искрата жива и всеки следобед точно в 17.00 часа огласят ефира на Дарик радио, което също на 20 януари отбелязва 25 години.

Страст, емоция, амбиция, ненаситен стремеж към първото място и разбира се, неподправен ентусиазъм. Това са емоциите, които доминират в спортния отдел на Дарик радио, който неуморно вече толкова години наред предоставя най-горещите новини и предава винаги от центъра на събитията.

А 25 години НЕ стигат! Защото винаги може и още!

По случай големия празник създателите на Спортно шоу Гонг ще се съберат този следобед в студиото на Дарик радио, за да се върнат назад в годините и да си припомнят някои незабравими мигове.

Има една стара приказка, че „времето е най-безпристрастният съдник“. На фона на изминалите две десетилетия и още пет години, няма как оценката да не е много добра.

Не пропускайте специалното празнично издание, защото когато часът стане точно 17.00 на 19 януари в студиото на Дарик радио ще влязат Томислав Русев, Ирина Русева, Валентин Грънчаров, Ники Александров, Пламен Иванов, а специално от САЩ по телефона ще се включи Елица Велинска, за да може всички заедно да направят една сладка разходка из спомените.


Уикендът на Гонг

Истината за Гонг с Томислав Русев

Истината за Гонг с Ники Александров

Истината за Гонг с Ирина Цекова

„Истината за Гонг” с Вальо Грънчаров!

„Истината за Гонг” с Инес Павлова

Истината за ГОНГ със Стефан Стоянов!

Истината за "Гонг" с Иво Йовчев