Голмайсторът на ЦСКА Спас Делев изрази увереност след успеха над Черно море, че “червените” могат да спечелят турнира за Купата на България през този сезон. Той благодари на Милен Радуканов за това, че му е намерил точното място на терена.

“Мисля, че направихме добър мач, също така публиката ни помогна, тя е за нас 12-и играч. За сега побеждаваме, дано и занапред да е така. Първият го спечелихме, ще чакаме да видим кой ще ни се падне на полуфинала и се надяваме тази година купата да е за нас”, заяви Делев.

“Играем добре, искам да благодаря на треньора, който откакто пое ЦСКА, мисля, че ми намери точното място, надявам се и занапред да е така”.

Относно посещението на Лотар Матеус, нападателят коментира: “Радвам се, че е дошъл да ни гледа и дано да съм го впечатлил”.

“След като има победи, може да има и време за празненства, но това допълнително ще го преценяваме. Отиваме в Ловеч с нагласата за победа”.

“Отдавна чакаме това завръщане (на “Българска армия“ б.р.), надявам се със Славия да сме домакини на Армията и дано има доста фенове”, допълни Делев.