Левият бек на ЦСКА Михаил Венков посочи тежкия терен на Градския стадион в Своге като една от основните причини за нулевото равенство с Локомотив от четвъртфиналите за Купата на България.

„Теренът беше много тежък, преди три дни играхме мач, сега друг. Доста от момчетата бяха уморени. Сега трябва да се възстановим и да мислим за следващия двубой“, каза Венков. "Опитахме се да решим нещата още в този мач, но не успяхме. Ударихме няколко греди, нямахме шанс. Нямаше как да се играе много качествен футбол. Равностоен мач, изпуснахме да вземем преднина. Оттук нататък мислим само за мача с Локомотив Пловдив."

„Проблеми има и ще ги решаваме всички заедно, с победи, с вдигнати глави и колектив. Всичко минава през победи оттук нататък. И това е – победи и победи.“

„Играхме в неделя мач, днес мач и в събота ни чака още един. Продължаваме мач за мач и във всеки ще гоним победата. Има вече настроение и голямо желание в отбора. Конкурентите ни водят с доста точки, но ще се опитаме да наваксаме. Надявам се да подобрим и физическата подготовка през паузата. На първо място трябва да върнем хората по трибуните. Направим ли го, сезонът не е загубен“, завърши крайният бранител на ЦСКА.