Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров прие спокойно нулевото равенство във вечното дерби с Левски за Купата на България. Клубният шеф обаче бе далеч по-разочарован от факта, че митингът в подкрепа на БСП и ДПС е попречил на достатъчно хора да дойдат на Националният стадион „Васил Левски“.

„Абсолютно стправедлив резултат. Получи се равностоен двубой. И двата тима имаха, макар и малко, шансове за гол. Нормален резултат, като се има предвид, че е турнирен. И за двата отбора е коварен – дали за Левски или ЦСКА. Има „второ полувреме“, каза Тодоров.

„Това е „първо полувреме“, може би в следващото ще бъдат по-агресивни и двата отбора. Не мисля, че отсъствието на Стойчо Младенов е повлияло на момчетата, но смятам, че по-важно бе отсъствието на голяма част от публиката поради това, че тук има някакъв безумен митинг. Един час преди мача всичко бе блокирано и хората не успяха да изгледат този мач. Това беше странно решение на БСП и ДПС и може би на тях може да дам сметката за наема на стадиона, понеже ЦСКА претърпя голяма финансова загуба.“

„И много други отбори не пуснаха играчите си да играят за националните отбори. Донякъде не е нормално, но предвид това, че се бяхме договори мачът да се играе утре, ние реагирахме по някакъв начин.“

„Единствените мерки, които можем да вземем в средата на сезона, са на трансферния прозорец януари месец“, заключи Тодоров.