Въпреки първоначално обявената от ЦСКА информация, че на двубоя от турнира за Купата на България срещу София 2010 ще се влизя с безплатни покани, малко по-късно от лагера на „червените“ разпространиха ново съобщение, че няма как да има свободен вход на предстоящия двубой.

Мачът е в сряда, 19-и август от 18.30 часа и ще се играе на стадион „Българска армия“. Ще може да я проследите в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport 2, както и на честотите на Дарик радио.

ЦСКА с жест към феновете си за мача срещу София 2010.

Ето пълния текст на съобщението:

“Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.

В желанието си да изразим своята благодарност към вас за уникалната подкрепа, която ни оказвате, не отчетохме, че ще затрудним работата на органите на реда. Вярваме, че това няма да ви спре да дойдете на стадиона и за пореден път да докажете каква институция сте.”