Спортният директор на втородивизионният Монтана Михаил Мадански демонстрира чудесно чувство за хумор, след като жребият за 1/16-финалите в Купата на България отреди на монтанчани двубой срещу ЦСКА. Мадански се пошегува, че тази година неговият тим е решил да не печели турнира, тъй като фокусът е върху първенството във Втора лига.

Всичко около жребия за Купата, можете да откриете тук!

„Тежък, но приятен жребий. Винаги съм казвал, че в тези мачове за Купата по-добре да ти се падне силен отбор, отколкото… То слаби отбори няма, но по-добре такъв, който ще привлече публика и ще стане празник за града. Понякога тези срещи за Купата имат точно такъв ефект”, коментира Мадански

„Сега да ги коментирам ЦСКА, мисля, че е излишно. За мен са най-силният отбор в нашето първенство към момента. Убеден съм, че няма да ни подценят. ПАк казвам – нека се напълни стадиона, да стане празник за града. Ние, разбира се, ще се подготвим добре. Дразнителят е изключително голям. В крайна сметка чарът на мачовете за Купата ще продължи в Монтана, понеже трета поредна година вече играем срещу ЦСКА или Левски, винаги така започваме. И, в кръга на шегата, ако на хората от Монтана не им харесва, повече няма идвам на жребий.”

„Тази година сме решили да не печелим Купата, ще я оставим на втори план. Или поне няма да играем финал. За нас първенството е приоритет, така че в Купата каквото се получи. Е, кой може да отпише мач срещу ЦСКА? В рамките на разумите ако разсъждаваме, разликата в класите между нас и ЦСКА е огромна. Няма смисъл да се палим предварително. Мачът ще го изиграем с много мисъл, с добра подготовка, с голямо удоволствие и всичко футболно, което човек би пожелал”, завърши Мадански.