Треньорът на вратарите на Славия Пламен Николов заяви, че жребият за Купата на България, който отреди белите да гостуват на Ботев в Пловдив, е много тежък, но турнирът няма да бъде подценяван за сметка на шампионата.

„Много труден жребии за отбора на Славия, просто така е определила съдбата, ще гостуваме на Ботев, ще подходим сериозно към тази среща, но нека първо минат срещите от първенството, много трудни три срещи за нас и тогава ще мислим за купата”, каза Николов.

„Датата ще я обсъдим с ръководството на Славия и ръководството на Ботев, и тогава двата клуба ще решим, кога да играем, на 28 ноември или на 12 декември, а може и на 5 декември.”

„Дениран Ортега ще премине обстойни медицински прегледи и след това ще се бъде решено, как да се процедира. Дали ще играе или ще се подложи на лечение до края на годината и да бъде готов за пролетния полусезон.”

„Играем паралелно и за първенството и купата, подхождаме сериозно към всички срещи, изключено е да загърбим купата”, каза още четвъртият в света от САЩ 1994.