Отборът от В група Несебър успя да отстрани Пирин Благоевград (1:0) с гол през второто полувреме, вкаран от Стамен Ангелов, възползвал се от грешка на Янко Сандански в средата на терена.

През първата част гостите имаха своите положения, но Тони Тасев от вратарското поле не засече добре центрирана топка от Карапетров. Преди това и съставът от Несебър можеше да реализира, след като в 9-ата минута Траю Грозев излезе сам срещу вратаря, но не успя да го преодолее.

източник: Валентин Грънчаров

През второто полувреме Неделчо Матушев направи смени, като вкара в игра Маркиньос и Мартин Тощев с цел, Пирин първо да вкара и след това да победи и отстрани Несебър. Тошев дори прати топката в гредата, но невкарването от страна на благоевградчани даде шанс за Несебър и Стамен Ангелов да вкара победния гол.

След него домакините опитваха предимно да бранят резултата, с цената и на жълти картони за бавене на играта, като този на вратаря Росен Андонов.

В крайна сметка, радост за Несебър, който продължава в следващия етап за Купата, а старши треньорът на Пирин Неделчо Матушевв каза е ефира на Дарик радио, че ще преспи и премисли, дали ще остане начело на състава.

Двубоя за Купата на България на живо изгледаха Георги Василев, Георги Иванов, Стойчо Стоев и отборът на Левски.

източник: Валентин Грънчаров